10 glasova 4.3

Opis

On je kaskader, i kao i sve članove tog esnafa, njega takođe raznose, pucanju u njega, guraju kroz prozor, bacaju sa najviših visina i sve to radi naše zabave. Sada, neposredno posle nesreće koja ga je umalo koštala karijere, ovaj heroj radničke klase mora da pronađe nestalu filmsku zvezdu, da otkrije zaveru i vrati ljubav svog života, paralelno radeći svoj svakodnevni posao. Šta bi moglo da krene po dobru?
Dejvid Lič, kaskader i reditelj u stvarnom životu, koji je režirao filmove Brzina metka, Dedpul 2, Atomska plavuša i Paklene ulice: Hobs i Šo, predstavlja nam njegov najličniji film do sada. KASKADER je novi urnebesni, žestoki akcioni triler koji je ujedno i ljubavno pismo akcionim filmovima i vrednoj, ali nedovoljno cenjenoj ekipi koja ih stvara.
Nominovan za Oskara, Rajan Gosling, glumi Kolta Siversa, kaskadera koji je, zbog posvećenosti svom poslu zaradio gomilu ožiljaka, i koji je godinu dana ranije napustio posao kako bi se koncentrisao na svoje fizičko i mentalno zdravlje. Međutim, ponovo ga uvlače u posao kada velika zvezda mega-budžetskog filma, koji režira njegova bivša, Džodi Moreno (Emili Blant, dobitnica Zlatnog globusa), nestane.
Dok nemilosrdna producentkinja (dobitnica Emija, Hana Vedingem) manevriše kako bi nestanak zvezde Toma Rajdera (dobitnik Zlatnog globusa, Aron Tejlor-Džonson) ostao tajna za studio i medije, Kolt izvodi nečuvene egzibicije pokušavajući da (sa ograničenim uspehom) šarmira Džodi kako bi joj ponovo bio u milosti. Dok se misterija oko nestalog glumca produbljuje, Kolt će se naći u zamci mračne kriminalne zavere koja će ga dovesti u situaciju da pomeri svoje granice i dođe do ivice, opasnije od bilo kog kaskaderskog zadatka koji je ikada imao.

Slike i video

1 videa

Repertoar

Rezerviši
  • Lauren Bacall 17:10