Opis

Iz studija Drimvorks Animejšn stiže nam nova adaptacija literarne senzacije, koju je napisao voljeni Piter Braun, nagrađivani pisac bestselera Njujork tajmsa, NEUKROTIVI ROBOT.
Ova epska avantura prati putovanje robota ROZUM 7134, skraćeno Roz, koji je doživeo brodolom i koji se našao na nenaseljenom ostrvu. Kako bi naučio da se prilagodi surovom okruženju, on postepeno gradi odnos sa životinjama koje tamo žive i tako postaje roditelj malom guščetu.
U ovom filmu glasove su pozajmili dobitnica Oskara, Lupita Njongo (robot Roz), nominovan za nagrade Emi i Zlatni globus Pedro Paskal (lisac Fink), dobitnica Emija Ketrin O’Hara (oposum Pinktejl), nominovan za Oskara Bil Naj (gusan Longnek), Kit Konor (gušče Brajtbil) i nominovana za Oskara Stefani Šu kao Vontra, robot koga će Roz sresti na ostrvu.
Ovaj film je moćna priča o pronalaženju sebe, uzbudljivo ispitivanje veze između prirode i tehnologije, kao i dirljivo istraživanje značenja biti živ i povezan sa živim svetom. Scenario i režiju potpisuje Kris Sanders, umetnik tri puta nominovan za Oskara, koji je režirao neke od najvoljenijih Drimvorksovih filmova, kao što su Kako da dresirate svog zmaja, Krudsi i Diznijev Lilo i Stič, a producirao je Džef Herman koji je i producent filma Mali šef – Porodični biznis i koproducent Kung Fu Panda franšize.
Neukrotivi robot Pitera Brauna je roman sa ilustracijama, prvi put objavljen 2016. godine koji je postao fenomen i koji je proglašen bestselerom broj 1 na listi Njujork tajmsa. Nakon toga, knjiga je inspirisala stvaranje trilogije, a Braunov rad na serijalu Neukrotivi robot doneo mu je brojne prestižne nagrade.

Slike i video

1 videa

Repertoar