Opis

Posle dve decenije izvođenja, kao jednog od najomiljenijih i najdugotrajnijih mjuzikla na sceni, ove praznične sezone ZLICA započinje svoje dugoočekivano putovanje na veliko platno, kao spektakularan bioskopski doživljaj koji će oblikovati generacije.
U filmu ZLICA do sada neispričanoj priči o vešticama iz Oza, Elfabi, mladoj ženi, neshvaćenoj zbog neobično zelene boje kože, koja još uvek nije otkrila svoju pravu moć, koju glumi dobitnica Emi, Gremi i Toni nagrada,  Sintija Erivo. Uz nju, tu je i osvajačica Gremi nagrade, svetska superzvezda i umetnica sa nekoliko platinastih albuma, Arijana Grande, kao Glinda, popularna mlada žena obasuta privilegijama i vođena ambicijom, ali koja još uvek nije otkrila svoje pravo srce.
Njih dve se upoznaju na Univerzitetu Šiz, u fantastičnoj zemlji Oz, gde sklapaju neočekivano, ali snažno prijateljstvo. Nakon susreta sa čudesnim Čarobnjakom iz Oza, njihovo prijateljstvo dolazi do raskršća i životi im nastavljaju potpuno suprotnim stazama. Glindina nepokolebljiva želja za popularnošću i moći snažno je zavodi, dok će Elfabina odlučnost da ostane verna sebi i svima oko sebe imati neočekivane i šokantne posledice po njenu budućnost. Njihove izvanredne avanture u Ozu, dovešće ih do ispunjavanja njihovih sudbina, i tako postaju Dobra Glinda i Zla Veštica Zapada.

Slike i video

1 videa

Repertoar