NEVEROVATNA ISTINITA PRIČA O PSEĆEM SAPUTNIKU KOJI MENJA ŽIVOT PROFESIONALNOG AVANTURISTE

Film koji je zainteresovao publiku širom sveta, prepun najiskrenijih emocija, kadrova prirode koji ostavljaju bez daha kao i vrhunske glume „ARTUR KRALJ“ (ARTHUR THE KING), na redovni bioskopski repertoar stiže 28. marta.

O FILMU: Tokom deset dana i 700 kilometara, stvara se neraskidiva veza između profesionalnog avanturističkog trkača Majkla Lajta (Mark Volberg) i njegovog saputnika, uličnog psa koji dobija ime Artur. Zasnovan na neverovatnoj istinitoj priči, ARTUR KRALJ prati Lajta, koji očajnički želi poslednju šansu za pobedu i koji ubeđuje sponzora da podrži njega i tim sportista (Simu Liu, Natali Emanuel i Ali Saliman) na Svetskom prvenstvu u avanturističkim trkama u Dominikanskoj Republici. I dok se tim upire do svojih poslednjih granica izdržljivosti, Artur na potpuno drugačiji način pokazuje šta pobeda, odanost i prijateljstvo zaista znače. 

Avantura koju ćemo gledati na velikom platnu inspirisala je Mikaela Lindnorda da napiše knjigu Arthur: The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home, koja je poslužila kao inspiracija za ovaj film. 

Od 28. marta film će biti na redovnom repertoaru svih bioskopa.

Trejler filma pogledajte putem linka:

Related Article