Biografska drama, u kojoj glavnu ulogu tumači fenomenalna Dženifer Hadson, prikazaće vam uspon kraljice Arete Frenklin i njenu neverovatnu životnu priču koja će vas duboko dirnuti. Ne propustite da doživite ovo sjajno filmsko ostvarenje na velikom platnu vašeg omiljenog bioskopa.

Premijera filma RESPECT održaće se u Kombank Dvorani 8. septembra u 20 časova a pre same projekcije filma, biće održan mini koncert  soul, jazz , fank pevačice i muzičarke Bojane Stamenov, koja je ponela laskavu titulu 10. mesta na Evroviziji 2015, a koja će zajedno sa svojim bendom prirediti veče za pamćenje pevajući hitove čuvene soul dive. 

Simbolično, u odeći toga doba koje će nas vratiti u vesele 60., 70. i 80 godine i video bim na kom će se nizati arhivski snimci Frenklinove, muzičkim i stilskim vremeplovom posetioci će se vratiti u doba kada je živela i radila pevačica vrhunskih vokalnih sposobnosti, koja je prošla trnovit put u građenju svoje karijere.


Bojana Stamenov koja će imati čast da peva neke od hitova iz bogatog opusa Arete i na najbolji način nas uvesti u divan film koji potom sledi

O FILMU: Prateći uspon karijere Arete Frenklin od trenutka kada je kao devojčica pevala u crkvenom horu svog oca, do momenta kada je postala internacionalna superzvezda, RESPECT je izvanredna istinita priča o muzičkoj ikoni koja je na putu da pronađe svoj glas.

Trejler filma nalazi se na sledećem linku:

Related Article