Od četvrtka 29. juna, u naše bioskope stiže film „RAJ ZA LUDAKE“ (FOOL’S PARADISE), koji će vas zasigurno zabaviti, oraspoložiti i nasmejati do suza!

Ne propustite priliku za savršeni bioskopski provod uz dobro društvo i komediju kakvu smo dugo čekali!

Glavnu ulogu u filmu tumači Čarli Dej, proslavljeni komičar koji nas uvek zabavi i zasmeje, a koji se sada oprobao i u ulozi reditelja. Uz njega glavne uloge tumače Ken DžeongKejt BekinsejlEjdrijan BrodiDžejson Sudejkis, kao i jedan od najboljih glumaca svih vremena, Džon Malkovič.

O FILMU: Satirična komedija o nesrećnom agentu Leniju, kojem se posreći kada otkrije da čovek nedavno pušten iz ustanove za mentalno zdravlje izgleda baš kao glumac koji odbija da napusti svoju prikolicu. Uz pomoć moćnog producenta, Leni pomaže čoveku da postane velika zvezda, pa čak i da se oženi prelepom glavnom glumicom. Njihove avanture dovode ih do ukrštanja sa pijanim kolegama, neuljudnim akcionim herojima, nepredvidivim rediteljima, super-agentom i ludim moćnicima. Slava i bogatstvo nisu sve što priželjkuju, a njih dvojica moraju da se izbore da se vrate stvarima koje su najvažnije. 

Trejler filma pogledajte putem linka: 

Related Article