NASTAVAK ROMANTIČNE KOMEDIJE IZ 2018. GODINE „KLUB ZADOVOLJNIH ŽENA“ OTVARA DRUGO POGLAVLJE, U PRIČI O TOPLINI, LJUBAVI I POTRAZI ZA SREĆOM

Nakon punih pet godina, četiri velike dame iz sveta filma, dobitnice Oskara Dajana Kiton, Džejn Fonda, Meri Stinburgen i nominovana za Oskara Kendis Bergen, predstavljaju nam filmsku priču o neverovatnoj snazi prijateljstva, ljubavi i ljudskoj potrebi za srećom i lepotom života.

Od 11. maja na redovnom bioskopskom repertoaru naći će se dugoočekivani film „KLUB ZADOVOLJNIH ŽENA – DRUGO POGLAVLJE“ (BOOK CLUB: THE NEXT CHAPTER), u kome ćemo, uz četiri fantastične glavne glumice imati priliku da gledamo i Endija Garsiju i Dona Džonsona.

Radnja filma smeštena je u Italiji, jednoj od najlepših i najinspirativnijih zemalja sveta, u kojoj su ispričane neke od najlepših ljubavnih priča ikada. Gledaoci će biti u prilici da uživaju kako u emotivnoj filmskoj priči, tako i u prelepim pejzažima drevne zemlje ljubavi.

O FILMU: Dugo iščekivani nastavak prati naše četiri najbolje prijateljice koje odlaze u Italiju na zabavno žensko putovanje koje nikada nisu imale. Kada neke stvari dobiju neočekivani obrt i tajne se otkriju, njihov opuštajući odmor se pretvara u kros-kantri avantru koja se dešava jednom u životu.

Trejler filma pogledajte putem sajta:

Related Article