NOVA UZBUDLJIVA PRIČA O NAJVOLJENIJEM PSU NA SVETU

FILM ZA SVE GENERACIJE

Na radost publike širom sveta – starijih, koji su odrastali na pričama o najčuvenijem ljubimcu i mladih savremenih generacija koje prepoznaju ljubav, prijateljstvo i požrtvovanje, film „LESI – NOVE AVANTURE“ (LASSIE – A NEW ADVENTURE) stiže na velika platna!

U našim bioskopima od četvrtka, 25. januara, čitave porodice moći će da se zabave, uz nove dogodovštine Lesi, Floa, kao i njihovih novih prijatelja. Zbog naših mališana, neki od najtalentovanijih glumaca, koji već godinama učestvuju u sinhronizaciji filmova, oživeli su omiljene junake na našem jeziku, tako da će sada cele porodice uživati u čarima ovog filma.

Pored nove i uzbudljive avanture, prelepih tirolskih pejzaža i naravno, naše pametne Lesi, publika će imati priliku da otvori svoja srca predivnoj poruci koju ovaj igrani film za decu pruža, a to su hrabrost, snaga i važnost prijateljstva i ljubavi.

O FILMU: Letnji je raspust! Ali ove godine, Flo ne želi da se odvaja od svoje voljene Lesi. Umesto da provede raspust na Gran Kanariji sa svojim roditeljima, Flo i Lesi odlaze sa Gerhardom, porodičnim prijateljem, na farmu Floove tetke Kozime u Južni Tirol. Tetka Kozima tamo živi sa svojim džek rasel terijerom Pipom i njenom novom usvojenom decom Kleo i Henrijem.
Kada Flo, Kleo i Henri čuju za nestanak pasa u selu, uznemireni su i zaista zabrinuti da ne izgube iz vida Lesi i Pipu. Ubrzo potom, dolazi do provale kod tetke Kozime i Pipa je ukradena! Zajedno sa Lesi, tri prijatelja kreću da uhvate lopove i spasu Pipu…

Related Article