NAJNOVIJI FILM OSKAROVCA DEJMIJENA ŠAZELA U BIOSKOPIMA OD 12. JANUARA!

BRED PIT, MARGO ROBI I DIJEGO KALVA U ULOGAMA KOJE OSTAVLJAJU BEZ DAHA
OSETITE MAGIJU HOLIVUDA KAO NIKADA DO SADA!

Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo bioskopski start filma VAVILON (BABYLON), koji, iako pred publiku stiže 12. januara, zasigurno predstavlja ostvarenje koje će u umetničkom smislu obeležiti 2023. godinu!

Vizuelno spektakularan, muzički lucidan, film VAVILON predstavlja svojevrsni omaž Holivudu i sedmoj umetnosti i na do sada neviđen način oslikava period Zlatne ere filmske industrije.

U istoriji kinematografije malo je projekata kao što je VAVILON, film u koji je reditelj i scenarista Dejmijen Šazel tokom 15 godina tkao svoj talenat, predanost, vizionarski pristup i istraživački rad.

Glumačka ekipa, predvođena nekim od najzvučnijih imena Holivuda i najvažnijim predstavnicima filmske umetnosti, neprevaziđenim Bredom Pitom i Margo Robi, dotaći će svaku emociju svojih gledalaca i izmamiti i osmehe i suze.

U ulogama koje će bespogovorno obeležiti njihove karijere, Bred Pit, Marko Robi i Dijego Kalva vode nas kroz hipnotišući vrtlog snova, koji za retke postaju stvarnost.

Sirova i iskrena energija koja se prenosi sa velikog platna pomoći će nam da osetimo sav glamur slave ali i da upoznamo mračne kutke koje ona sa sobom nosi.

VAVILON za koji se može reći da je veliki, sveobuhvatan i važan kao i sam život, ogledalo je filma, ljudi koji ispred i iza kamere učestvuju u stvaranju čarolije i predstavlja prikaz jednog vremena; vremena u kom je umetnost u sprezi za strasnom željom, dekadentnim oslobađanjem i vrhunskim talentom pokretnim slikama udahnula život, boju i zvuk.
O FILMU: U režiji Dejmijena Šazela, VAVILON je originalna priča epskih razmera smeštena u Los Anđeles 1920ih, predvođena Bredom Pitom, Margo Robi, Dijegom Kalvom, kao i ansamblom koji čine Džovan Adepo, Li Jun i Džin Smart. Priča o ogromnoj ambiciji i nečuvenim ekscesima, prati uspone i padove više likova tokom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti koja je vladala u počecima Holivuda.

Trejler filma možete pogledati ovde:

Related Article