NAJJEZIVIJA TIŠINA KOJU STE IKADA DOŽIVELI U BIOSKOPU!
OTKRIJTE KAKO JE SVE POČELO

Nakon dva filma koja su publiku širom sveta oduševila svojom originalnošću, Džon Krasinski, reditelj i producent jedinstvene vizije i izrazitog umetničkog izraza, podario nam je priču koja nas uvodi u franšizu Tiho mesto. Misteriozni horor „TIHO MESTO – DAN PRVI“ (A QUIET PLACE: DAY ONE) u naše bioskope stiže u bioskope u četvrtak 27. juna, a vi se pripremite da otkrijete kako je svet zauvek utihnuo, u standardnoj 2D i IMAX tehnologiji.
Džajmon Hansu i dobitnica Oskara Lupita Njongo ekspresivnom glumom pokazaće nam šta su to surova borba za opstanak i iskreni strah od samo jednog pogrešnog poteza, a to je ispustiti i najmanji zvuk. Da bi preživeli, likovi ovog filma morali su da zaneme zauvek, a mi ćemo biti deo njihove filmske sudbine.

O FILMU: Otkrijte zašto je naš svet utihnuo.
Radnja filma „TIHO MESTO – DAN PRVI“ smeštena je u Njujorku, gradu koji je zaposeo smrtonosni, nepoznati neprijatelj, koji nemilosrdno lovi svoje žrtve zahvaljujući zvuku koji čuje. Treće poglavlje i prednastavak svetski popularne franšize napušta ruralni dom porodice Abot, kako bi ispričao priču o danu kada su meteoriti pali sa neba a ljude sa lica Zemlje zbrisala zla stvorenja, tako da ih više nikada ne vidimo.
Kada se Samira (dobitnica Oskara, Lupita Njongo) vrati u svoj rodni grad, sve što želi je parče pice iz omiljene picerije. Umesto toga, naći će se zarobljena u brutalnoj noćnoj mori koja bi mogla da bude i njen poslednji dan na Zemlji. Zajedno sa strancem po imenu Erik (Džozef Kvin) i mačkom Frodom, ona kreće na opasno putovanje pored zapaljenih zgrada, poplavljenih podzemnih železnica i razbijenih automobila, u novom, tihom svetu, gde opasnost vreba svuda.
U režiji i po scenariju Majkla Sarnoskog, film „TIHO MESTO – DAN PRVI“ je napeti akcioni horor-triler odaje počast nasleđu blokbaster franšize i pokazuje publici šta se dogodilo na dan kada je svet utihnuo.

Trejler filma pogledajte putem linka:

Related Article