BRZINA, ADRENALIN I DOBAR HUMOR

U FILMU KOJI NE SMETE PROPUSTITI!

Akcija koja vam povećava glad za napetošću, komedija koja će vas nasmejati do suza, film koji garantuje kvalitetan bioskopski provod – „SAMO 3 DANA“ (ONLY 3 DAYS LEFT)stiže u naše bioskope! Od četvrtka 22. februara, francuska hit akcija naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru i provozaće nas kroz Pariz, Abu Dabi i Meksiko. Ako ste spremni za najluđu vožnju ove godine, čekamo vas!

O FILMU: Rajen, nespretni, ali dobronamerni policajac otkriva da je njegovu baku, rijaliti zvezdu, kidnapovao meksički narko kartel koji mu daje samo 3 dana da obezbedi nemogući otkup za nju. Uz podršku svog lojalnog tima ovaj neverovatni heroj će krenuti u ludu misiju obilaska sveta širom Francuske, Abu Dabija i Meksika, kako bi je spasio.

Od poznatih tvoraca uspešnih francuskih komedija stiže još jedna neodoljiva urnebesna akciona komedija. Snimljena na zadivljujućim lokacijama između tri kontinenta, SAMO 3 DANA je neverovatna trka sa vremenom, prepuna poznatih scena iz omiljenih blokbastera koje će publika moći da prepozna i koje će ih zabaviti.

Od četvrtka 22. februara film „SAMO 3 DANA (ONLY 3 DAYS LEFT) prikazivaće se na redovnom bioskopskom repertoaru.

Related Article