‘’DREVNA MIŠOLOGIJA’’

STIŽE U DOMAĆE BIOSKOPE DA NASMEJE NAJMLAĐE

Pripremite se za nezaboravno putovanje kroz klasičnu grčku mitologiju na potpuno nov način! U filmu „Drevna Mišologija“ u distribuciji Blitz Filma, mlada i pametna mišica Pati prelazi granice svoje hrabrosti kako bi postala prava heroina. Oduvek je sanjala o velikim avanturama i sada će dobiti priliku da se suoči sa starim herojima, uključujući i mačka Sema i Džejsona, vođu Argonauta.
 
Radnja filma prati Pati dok se upušta u odvažnu potragu kako bi pomogla stanovnicima Jolkusa u izradi spomenika grčkog boga mora – Posejdona. Ova akcija postaje još hitnija kada Posejdon oduzme zlatno runo, vitalno za sreću i prosperitet Jolkusa. Ugroženi stanovnici imaju rok da izgrade spomenik, inače će se suočiti sa strašnim posledicama. Pati se hrabro suočava sa bizarnim i opasnim stvorenjima iz sveta mitologije dok traga za rešenjem.
 
„Drevna Mišologija“ je film za celu porodicu, ispričan na zabavan i uzbudljiv način. Ponesite svoju porodicu na putovanje kroz drevnu Grčku i zajedno s Pati otkrijte čaroliju mitološkog sveta.
 
Ne propustite ovu jedinstvenu avanturu od 19. oktobra u bioskopima širom Srbije, u distribuciji Blitz Filma, koja će vas nasmejati, zabaviti i naučiti o grčkoj mitologiji na sasvim nov način. Kupite svoje karte na vreme: online ili na blagajnama bioskopima i priključite se Pati u njenom herojskom poduhvatu.
 
Okupite svoju porodicu i ispunite dan smehom!

Related Article