Zadovoljstvo da vas obavestimo da od četvrtka 17. marta u odabrane bioskope stiže izuzetan triler HITNA POMOĆ (AMBULANCE).

U glavnim ulogama našli su se sjajni Džejk Džilenhol, Jahja Abdul-Martin II i Eiza Gonzales, koji će vas odvesti na neverovatno putovanje ulicama Los Anđelesa i neće vas ostaviti ravnodušnim.

Reditelj i producent Majkl Bej je ovog puta prevazišao sam sebe i stvorio ovaj fenomenalni triler prepun vratolomija i impresivno brzih akcionih scena snimljenih na njemu svojstven i zaista genijalan način.

O FILMU: Tokom jednog dana na ulicama Los Anđelesa, tri života će se zauvek promeniti.

U ovom trileru prepunom vratolomija, režisera i producenta Majkla Beja, odlikovani veteran Vil Šarp (dobitnik Emija Jahja Abdul-Matin II, Kendimen, Matriks: Uskrsnuća), očajan u pokušaju da nađe novac za pokrivanje bolničkih računa svoje supruge, traži pomoć od osobe za koju zna da to ne bi trebalo da radi – u pitanju je njegov usvojeni brat Deni (nominovan za Oskara Džejk Džilenhol, Zodijak, Spajdermen – Daleko od kuće). Harizmatični kriminalac Deni mu umesto pomoći nudi sledeće: da učestvuje u najvećoj pljački banke u istoriji Los Anđelesa za 32 miliona dolara. Pošto je život njegove žene u pitanju, Vil ne može da kaže ne.

Ali kada njihov beg spektakularno pođe po zlu, očajna braća otimaju vozilo hitne pomoći sa ranjenim policajcem kojem život visi o koncu i iskusnom radnicom hitne pomoći Kem Tompson (Eiza Gonzales, Paklene ulice predstavljaju: Hobs i Šo, Vozač). U ludo brzoj poteri koja nikada ne prestaje, Vil i Deni moraju da izbegnu masivno sprovođenje zakona na teritoriji grada, održe svoje taoce u životu i nekako pokušaju da se međusobno ne ubiju, sve dok izvode najluđi beg koji je Los Anđeles ikada video .

Trejler filma nalazi se na sledećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=YF3FVGaY-OA

Related Article