POVODOM NAJVOLJENIJEG PORODIČNOG FILMA „LESI – NOVA AVANTURA“
U NEDELJU 4. FEBRUARA MOŽETE UDOMITI PSA I GLEDATI FILM SA NAŠIM GLUMCIMA!

Nakon fantastičnog bioskopskog starta porodičnog, igranog filma „LESI – NOVA AVANTURA“ (LASSIE – A NEW ADVENTURE) organizujemo veliko iznenađenje za sve ljubitelje filmova i životinja!

Pozivamo vas da nam se pridružite u nedelju 4. februara u periodu od 16 do 17 časova u bioskopu Tuckwood Cineplex i budete deo kreativne i humane akcije koju organizujemo sa našim prijateljima!

Zahvaljujući proizvođačima hrane za kućne ljubimce Josera svi prisutni mališani mogu da učestvuju u likovnim radionicama inspirisanim likovima iz najnovijeg filma o Lesi, osvoje lepe paketiće, a utočište za životinje „Ogi“ dovešće svoje četvoronožne štićenike.

Ukoliko želite svoju porodicu da obradujete novim članom, ljubimcem koji će uneti dodatnu ljubav u vaš dom, to možete učiniti već 4. februara i iz bioskopa otići zadovoljni što ste nekome pružili lepšu šansu u životu.

Takođe, svako kome je potreban savet u vezi sa kućnim ljubimcima, bilo veterinarski, bilo iskustveni, moći će da dobije najadekvatnije i najbolje informacije na licu mesta. Ukoliko ste u mogućnosti, toga dana možete donirati hranu za utočište „Ogi“ i na taj način obradovati kuce i mace koje tamo žive, a humanim ljudima iz azila olakšati njihov trud i napor da životinje budu srećne.

Nakon druženja, u velikoj sali bioskopa Tuckwood, u 17 časova počinje svečana projekcija filma „LESI – NOVA AVANTURA“ (LASSIE – A NEW ADVENTURE) kojoj će prisustvovati glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji i omiljene likove oživeli na našem jeziku.

O FILMU: Letnji je raspust! Ali ove godine, Flo ne želi da se odvaja od svoje voljene Lesi. Umesto da provede raspust na Gran Kanariji sa svojim roditeljima, Flo i Lesi odlaze sa Gerhardom, porodičnim prijateljem, na farmu Floove tetke Kozime u Južni Tirol. Tetka Kozima tamo živi sa svojim džek rasel terijerom Pipom i njenom novom usvojenom decom Kleo i Henrijem.
Kada Flo, Kleo i Henri čuju za nestanak pasa u selu, uznemireni su i zaista zabrinuti da ne izgube iz vida Lesi i Pipu. Ubrzo potom, dolazi do provale kod tetke Kozime i Pipa je ukradena! Zajedno sa Lesi, tri prijatelja kreću da uhvate lopove i spasu Pipu…
O NAŠIM PARTNERIMA: Brend Josera je super premium hrana za životinje proizvedena u Nemačkoj. Tokom 75 godina iskustva i stručnosti razvijena je prvoklasna hrana za ljubimce, izuzetnog ukusa, koja pre svega garantuje zdravlje pasa i mačaka.

Utočište „Ogi“ postoji od 2004. godine i deo je Udruženja EI17, koje je osnovano 2002. godine pod predsedništvom Danice Drobac. Trenutno broji 70 pasa i 20 mačaka o kojima se predano stara Radmila Lučić.
Od 25. januara igrani film „LESI – NOVA AVANTURA“ nalazi se na redovnom repertoaru naših bioskopa.

Related Article