New Line Cinema vam donosi najstrašniji horor godine ‘Opatica iz pakla II’, novo poglavlje u priči o ‘Opatici’, najprofitabilnijem delu franšize ‘Prizivanja Zla’ koja je zaradila 2 milijarde dolara, a koja ove godine slavi svoj deseti rođendan.
Pripremite se za novu dozu užasa jer se demon iz tamne prošlosti ove jeseni vraća po svoje.

Nakon neviđenog trijumfa prvog dela, ‘Opatica iz pakla II’ u distribuciji Blitz Filma se ponovo uzdiže iz pepela, noseći sa sobom još jeziviju priču koja će probuditi vaše najdublje strahove.

Šta god videli, šta god čuli, ne skrećite pogled!

Godina je 1956. Mesto zbivanja: Francuska. Sveštenik je ubijen. Zlo se širi.
Radnja filma prati sestru Irene koja se ponovo suočava sa zlom silom u obliku iste demonske opatice Valak.
Film nastavlja gde je prvi deo stao, otkrivajući šokantno neispričano poreklo zlog demona. Priča prati dve mlade monahinje koje rizikuju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njenog povratka i oterale je natrag u pakao jednom zauvek.

Ovaj put međutim, niko nije bezbedan!

U filmu glume Taisa Farmiga, Boni Arons, Ana Poplvel i Storm Rid te Kejtlin Rouz Dauni.

Film je režirao Majkl Čaves, reditelj horor hitova ‘Prokletstvo ožalošćene žene’ i ‘Prizivanja zla 3: Đavo me je naterao‘ dok su za scenrio zaslužni Akela Kuper, Ijan Goldberg i Ričard Naing.

‘Opatica iz pakla II’ u bioskope stiže pretpremijerno 6. septembra u distribuciji Blitz filma, ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa kao i onlajn a vi se do premijere suočite sa svojim najdubljim strahovima gledajući prvi trejler filma koji će vas ostaviti bez daha. Upozoravamo vas – jednom kada otvorite vrata pakla, nema povratka nazad.

Pripremite se da osetite trnce niz kičmu, dok vas film vodi kroz mračne hodnike, zapuštene samostane i jezive rituale.

Related Article