Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je nakon ovog vikenda animirana porodična avantura „MALCI 2 – GRUOV POČETAK“ (MINIONS: THE RISE OF GRU) postao najuspešniji nastavak voljene filmske franšize u Srbiji i Crnoj Gori!
Omiljena urnebesna žuta stvorenja koja i deci i odraslima mame osmehe i najsimpatičniji filmski zlikovac Gru u svojoj novoj avanturi našli su put do srca domaće publike!
Od 25. juna, od kada se film prikazuje u domaćim bioskopima, skoro 130 000 gledalaca uživalo je u dogodovštinama Kevina, Stjuarta, Boba i novog Malca Otoa, i još uvek puni bioskopske sale.
Fantastična animacija, voljeni likovi, dinamična priča, kao i neponovljiva sinhronizacija oduševili su publiku i sa razlogom ovaj film postao je najuspešniji u franšizi i po broju gledalaca i po zaradi na bioskopskim blagajnama.

O FILMU: Kada je zloglasna superzlikovačka supergrupa ZLOKOBNA ŠESTORKA svrgla svog vođu, legendarnog majstora borilačkih veština Vilija Kobru (oskarovac Alan Arkin) – Gru, njihov najverniji obožavalac, dobija priliku da postane novi član. ZLOKOBNA ŠESTORKA nije oduševljena malenim zlikovcem u pokušaju, ali kada ih Gru nadmudri (i razbesni) postaće smrtni neprijatelj esencije zla. Dok je Gru u bekstvu, Malci će pokušati da savladaju veštinu kung fua, kako bi ga spasili, a Gru otkriva da je čak i zlikovcu potrebna pomoć prijatelja.
U našim bioskopima film se prikazuje titlovano i sinhronizovano, u 2D i 3D tehnologiji.
Budite i vi deo ove fantastične atmosfere prepune smeha i pozitivne energije i, ukoliko još uvek niste, odgledajte film „MALCI 2 – GRUOV POČETAK“.

Related Article