VIZUELNO SPEKTAKULARAN, UBISTVENO NAPET, BRUTALNO ORIGINALAN!
FILM KOJI SE GLEDA SAMO NA VELIKOM PLATNU!

Jedan od najtalentovanijih i najangažovanijih glumaca svoje generacije, perspektivni Bil Skarsgard briljirao je u svom najnovijem projektu, akcionom trileru „DEČKO UBIJA SVET“ (BOY KILLS WORLD).
Mladi Šveđanin, sin legendarnog Stelana Skarsgarda, nakon zapaženih uloga u filmovima „Atomska plavuša“„To“ i „To – Drugo Poglavlje“„Džon Vik 4“ i mnogim drugim, tumači naslovnu ulogu u filmu DEČKO UBIJA SVET (BOY  KILLS WORLD), koji nas opominje svojom sirovom emocijom. 

Ukoliko vas oduševljavaju filmovi koji u vizuelnom smislu nemaju konkurenciju, čija je priča surovija od skoro svega što ste ikada videli i koji svojom slojevitošću šalju poruku koja se ne sme ignorisati, onda ste vi deo publike koja od 13. juna neće propustiti ovakvu priliku da iskusi poseban bioskopski doživljaj.

O FILMU: Radnja ovog akcionog filma smeštena je u grozničavo distopijsko društvo, a glavni junak je gluvonemi Dečko bujne mašte. Kada mu ubiju porodicu, misteriozni šaman ga obučava da potisne svoju dečiju maštu i postane oruđe smrti.

Trejler filma pogledajte klikom na link:

Related Article