Od četvrtka 6. oktobra u naše bioskope stiže zabavna animirana avantura ŠAPE GNEVA – LEGENDA O HENKU (PAWS OF FURY: THE LEGEND OF HANK).

Na radost najmlađe publike, film je sinhronizovan na srpski jezik a glasove glavim likovima pozajmili su Stevan Piale, Aleksandar Gligorić, Darija Vračević, Marko Marković, Dragan Vujić Vujke, Milan Antonić, Branislav Platiša, Ognjen Drenjanin, Nikola Nemešević. Bojan Hlišć i Dušica Novaković, koja je bila zadužena i za režiju sinhronizacije.

Povedite vaše porodice u sjajan bioskopski provod i doživite svet samuraja uz presimpatične likove iz ovog animiranog ostvarenja.

O FILMU: Henk, ljupki pas koji mašta o tome da postane samuraj, kreće na putovanje, u potragu za svojom sudbinom. Na njegovu nesreću, ono što će pronaći je čudan i negostoljubiv grad Kakamučo, u kome on bolno štrči, jer je on pas, a svi ostali su… mačke! A kao što svi znamo mačke stvarno, ali STVARNO ne vole pse.

Očajnički želeći da se dodvori sugrađanima, Henk nesvesno postaje deo plana podlog, narcisoidnog Ika Čua, koji želi da uništi sve stanovnike Kakamučoa. Ali jedna mala prepreka nalazi se na putu Ikinoj vladavini svetom (ok, vladavini u Kakamučou), a njegov zli plan je da prevari Henka da mu pomogne, i  zauvek protera stanovnike.

Ali tada se pojavljuju Džimbo, nekada moćni samuraj i Emiko, žestoko mače koje deli Henkove snove. Zajedno, ovaj čudni trio kreće na putovanje koje će im pomoći da prevaziđu predrasude i nauče pravo značenje prijateljstva. 

Trejler filma nalazi se na sledećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=apWaBs3ut-Y

Related Article