TOPLA I EMOTIVNA FILMSKA PRIČA „IZMIŠLJENI PRIJATELJI“ (IMAGINARY FRIENDS)

OVOG VIKENDA STIŽE U NAŠE BIOSKOPE

Sjajna glumačka ekipa predvođena Rajanom Renoldsom provešće nas na nezaboravno putovanje kroz dečiju maštu, a kako bi u filmu, na najbolji mogući način mogli da uživaju bioskopski posetioci svih uzrasta, film će biti prikazivan u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji. Pod rediteljskom palicom Dragana Vujić Vujketa, neki od najboljih srpskih glumaca oživeli su preslatke likove na našem jeziku, tako da ćemo u ulogama KalvinaBeePlavka i ostalih likova slušati Nikolu VujovićaMinu IvanovićMilana AntonićaMilana Cacija MihailovićaDragana Vujića i mnoge druge.

O FILMU: Od scenariste i reditelja Džona Krasinskog, film „IZMIŠLJENI PRIJATELJI“ govori o devojčici koja otkriva da odjednom može da vidi svačije izmišljene prijatelje – i šta radi sa tom supermoći – dok se upušta u magičnu avanturu ponovnog povezivanja zaboravljenih izmišljenih prijatelja sa njihovom decom. U filmu glume Rajan Renolds, Džon Krasinski, Kejli Fleming, Fiona Šo, a čudesnim jedinstvenim likovima koji odražavaju neverovatnu moć dečje mašte glasove pozajmljuju Fibi Voler-Bridž, Luis Goset Džunior, Stiv Karel i mnogi drugi.

Nakon premijerne projekcije, film „IZMIŠLJENI PRIJATELJI“ stižu u odabrane bioskope od nedelje, 12. maja. Na redovne repertoare svih bioskopa, film stiže u četvrtak 16. maja.

Related Article