VANVREMENSKA PRIČA O GROFU DRAKULI DOBIJA NOVU DIMENZIJU

RENFILD – BEDAK JE KAD SI ON

Gotovo da ne postoji junak koji je večna inspiracija rediteljima i glumcima kao što je to grof Drakula. Od 27. aprila u svim bioskopima imaćete priliku da pogledate „RENFILD“ (Renfield), najnoviji film o Gospodaru smrti i njegovom pomoćniku, lucidniji i urnebesniji od svega do sada.

Ulogu naslovnog junaka, odanog Drakulinog pomoćnika Renfilda, tumači mladi i talentovani Nikolas Holt, koji je ovog legendarnog književnog junaka predstavio savremenim generacijama na do sada neviđen način.

U priči koja je savršeni spoj komedije, horora, akcije, lik grofa Drakule tumači jedan od najvećih svetskih glumaca, dobitnik Oskara, Nikolas Kejdž.

O FILMU: Zlo ne obuhvata večnost bez male pomoći.

U ovoj modernoj priči o čudovištima o Drakulinom odanom slugi, Nikolas Holt (Pobesneli Maks: Autoput besa, X-Men franšiza) igra Renfilda, namučenog pomoćnika Drakule, najnarcisoidnijeg šefa u istoriji (dobitnik Oskara Nikolas Kejdž). Renfild je primoran da obezbedi plen svom gospodaru i odgovori na svaki njegov izazov, koliko god ga to ponižavalo.

Ali sada, nakon vekova servilnosti, Renfild je spreman da otkrije da li postoji život izvan senke Princa tame. Kad bi samo mogao da smisli kako da okonča svoju zavisnost. 

Trejler filma pogledajte putem linka:

Related Article