VONKA stiže u bioskope širom Srbije 09. decembra 2023. godine, u distribuciji Blitza, u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.

Dragi ljubitelji filma, radujemo se da vas obavestimo da su u prodaji ulaznice za dugoočekivani film „VONKA“ koji će biti dostupan u bioskopima širom Srbije od 9. decembra.

Ovaj film nam donosi priču o Viliju Vonki, prethodno neispričanu priču o omiljenom liku iz romana Roalda Dala, „Čarli i fabrika čokolade“. Film je režirao Pol King, poznat po hit filmovima o medvedu Padingtonu, a scenario je napisan u saradnji sa Simonom Farnabijem.
 

Glumačka postava ovog ostvarenja je spektakularna, obećavajući pravi praznični ugođaj. Pored neodoljivog Timotija Šalamea u ulozi Vilija Vonke, film čine i Roven Atkinson, Olivija Kolman, Kigan-Majkl Ki, Paterson Džosef, Mat Lukas, Metju Bajnton, Seli Hokins, Džim Karter i Tom Dejvis.
 

Posebno će vas oduševiti nova uloga Hju Granta koji tumači lik Uma-Lumpe. Uzbudljivost ovog filma dodatno su podigli izvršni producenti: Majkl Sigl, Kejt Adams, Rozi Alison i Tim Velspring. Pogledajte NOVI trejler i pripremite se da doživite sve čari ovog neodoljivo slatkog filma prilagođenog svim uzrastima.
 

U sinhronizovanoj verziji, glasove su pozajmili: Mateja Vukašinović, Darja Vračević, Aleksandar Srećković Kubura, Vladan Savić, Milena Moravčević, Marko Marković, Milan Tubić i drugi.

SVAKA LEPA STVAR NA SVETU POČELA JE OD SNA.

O FILMU:

Vili Vonka stiže u centar sveta proizvodnje čokolade sa nadom u srcu i očima punim čuda. Sa samo nekoliko novčića i šeširom ispunjenim snovima, jedan od njih je otvaranje sopstvene fabrike čokolade, dostojne najvećih na svetu. Međutim, u ogromnom i nemilosrdnom gradu, Vilijevi novčani resursi se brzo istroše, što ga tera da prihvati posao u obližnjoj perionici. Iako su Vilijevi snovi uzdrmani, njegova vera u njih ostaje nepokolebljiva.
 

Posao proizvodnje čokolade je mnogo teži nego što je ikada zamislio, a kartel slatkiša nije oduševljen Vilijevom pojavom, ali Vilijeva odlučnost da zadrži svoje kupce ne slabi. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj, briljantnoj i često nekonvencionalnoj genijalnosti, uz pomoć nekoliko izuzetnih prijatelja, posebno bistre mlade devojke po imenu Nudl, Vili postaje odlučniji nego ikad da iskoristi svoj talenat i istrajnost kako bi ostvario svoje snove. U ovoj čarobnoj, ukusnoj i ponekad opasnoj avanturi, Vili otkriva da većina ljudi bira put pohlepe, ali on zna da posle kiše uvek dolazi sunce – sve što je potrebno jeste slediti svoje snove i uvek verovati u sebe.

ZATO SE DRŽI SVOG.

„VONKA“ će zasigurno očarati publiku kada stigne u bioskope širom Srbije 09. decembra 2023. godine, u distribuciji Blitza, u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.

Nabavite svoje ulaznice i budite spremni za čaroliju koju donosi ovaj film!

Related Article