NOVA SINHRONIZOVANA ANIMIRANA AVANTURA ZA NAJMLAĐE USKORO U BIOSKOPIMA!
PLANETARNO POPULARNI LIKOVI OD SADA I NA VELIKOM PLATNU!

Od četvrtka 4. januara, najmlađi bioskopski posetioci uživaće u novim dogodovštinama omiljenih junaka, u filmu „MIRAKULUS FILM – PUSTOLOVINE BUBAMARE I CRNOG MAČKA (LADYBUG)“! 

Svetski poznati fenomen Mirakulus Bubamara sada je dobio i svoj dugometražni film, očaravajuću animiranu priču obogaćenu prelepom muzikom. A da bi doživljaj bio potpun, i prilagođen najmlađoj publici, fantastična ekipa svojim glasovima oživela je junake na našem jeziku!

Ne propustite da sa svojom porodicom provedete lepe zajedničke trenutke, pune smeha i iskrenih emocija i da godinu započnete na najbolji mogući način!

Upoznajte sve lepote Pariza i čari odrastanja uz nezaboravnu filmsku priču “MIRAKULUS FILM – PUSTOLOVINE BUBAMARE I CRNOG MAČKA” (LADYBUG) koja će vas na čaroban način odvesti u jedan sasvim drugi svet, u kome je odvažnost i borba za pravdu najvažnija.

O FILMU: Radnja filma smeštena je u savremeni Pariz, gde ćemo se upoznati sa poreklom tinejdžera Marinet i Adrijana, dok pokušavaju da ispune svoju superherojsku sudbinu. Smeštena u predivno okruženje, ova fantastična avantura predstavlja živopisan balans između akcije, humora i romantike, u priči o samopouzdanju, hrabrosti i neodoljivoj ljubavi.

Trejler filma pogledajte na linku:

Related Article