Čuveni reditelj Ves Anderson, prepoznatljiv po svom specifičnom umetničkom izrazu, publici je predstavio svoju najnoviju, gotovo nadrealnu filmsku priču „ASTEROID SITI“ (ASTEROID CITY). Pored režije, Anderson uz Romana Kopolu, sina Forda Kopole, potpisuje i scenario za ovaj, po svemu jedinstven i originalan film.

Od četvrtka 17. avgusta, bioskopski posetioci imaće priliku da se upuste u neobičan svet u kome su akteri neki od najboljih glumaca svih vremena, Džejson Švarcman, Skarlet Džohanson, Tom Henks, Tilda Svinton, Edvard Norton, Adrijan Brodi, Stiv Karel, Margo Robi i mnogi, mnogi drugi. 

Uz vrhunsku glumačku ekipu, važni segmenti filma su fotografija i muzika, koje na vrhunski način dočaravaju epohu u koju je film smešten.

O FILMU: Radnja filma “ASTEROID SITI” smeštena je u izmišljeni, pustinjski grad u Americi, oko 1955. godine.  Plan i program Konvencije mladih zvezdoznalaca/Svemirskih kadeta, koja je organizovana da udruži učenike i roditelje širom zemlje kako bi učestvovali u druženju i takmičenju, biće poremećen na spektakularan način, usled niza događaja koji menjaju svet.

Trejler filma pogledajte putem linka: 

Related Article