ČEJS, MARŠAL, ROKI, ZUMA, RABL I SKAJ DOBIJAJU NOVU SJAJNU I HRABRU PRIJATELJICU LIBERTI U FILMSKOJ AVANTURI KOJA ĆE ODUŠEVITI SVE MALIŠANE

Veliko mi je zadovoljstvo da vas obavestim da animirana avantura „PATROLNE ŠAPE – FILM“ stiže pretpremijerno u odabrane bioskope od 15. avgusta.

Potpuno nova filmska priča o presimpatičnim i omiljenim herojskim kucama, sinhronizovana na srpski jezik, čeka vas u vašem omiljenom bioskopu.

Ovo je idealan film za prvi odlazak u bioskop pa ukoliko se vaša deca nisu još uvek srela sa velikim platnom i ostalim čarima koje sa sobom nosi gledanje filmova u bioskopu, sada je pravi trenutak da im organizujete nezaboravan provod i uvedete ih u jedan potpuno novi, prelepi svet.

Glasove glavnim likovima u filmu pozajmili su glumci Anja Orelj, Bojan Hlišć, Anja Mit, Đurđina Radić Djixx, Marija Stokić, Dušica Novaković, Ivana Tenjović, Jovana Cavnić, Branislav Jevtić, , Aleksandar Gligorić, Marija Ognjenović, Milan Tubić, Milan Antonić, Marko Marković, Miloš Dašić, Milena Moravčević, Mateja Vukašinović, Milena Živanović, Nemanja Živković i Nikola Todorović.

O FILMU: PATROLNE ŠAPE su u akciji! Kada njihov najveći rival, Hamdinger, postane gradonačelnik obližnjeg Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rajder i ostaleomiljene herojske kuce kreću se najvećom brzinom kako bi se suočili sa izazovom koji je pred njima. Iako se jedna od kuca mora pomiriti sa svojom prošlošću u Gradu pustolovina, tim pronalazi pomoć novog saveznika, pametne jazavičarke Liberti. Zajedno, naoružani novim uzbudljivim uređajima i opremom, PATROLNE ŠAPE se bore da spasu stanovnike Grada pustolovina!

Od 19. avgusta, ovaj film prikazivaće se u svim bioskopima.

Trejler se nalazi na sledećem linku:

Related Article