Na radost prvenstveno najmlađe bioskopske publike, nove avanture najhrabrijeg vrapca na svetu stižu 14. septembra u domaće bioskope! „RIČARD RODA 2“ (RICHARD THE STORK 2) nastavak je voljenog animiranog filma u kom su podjednako uživali i mališani i stariji gledaoci. Sada ćemo imati priliku da zavirimo u šareni i raskošni svet ptica i pomognemo Ričardu i njegovim drugarima da se, nakon zime, bezbedno vrate kući. 

U našim bioskopima film će se prikazivati u sinhronizovanoj verziji. Glasove junacima pozajmili su neki od naših najboljih glumaca, koji godinama sa velikog platna uveseljavaju bisokopsku publiku. 

Ne propustite priliku da vašim mališanima priredite bioskopski provod pun smeha, ludorija i zabave, i uživanje u filmu koji će im pokazati svu snagu i lepotu zajedništva, podrške i ljubavi.

O FILMU: Ričard, neustrašivi vrabac kog je usvojila porodica roda, zimu provodi uživajući na Velikom jezeru na severu Afrike. Kada shvati da on neće biti taj koji će predvoditi svoje jato nazad na sever, odlučuje da pobegne i da leti sam. Na svom putu, upoznaće Samiju i njeno jato vrabaca, koje u zatočeništvu drže zli marabui, kojima upravlja pohlepni paun Zamano. Jedina šansa da se vrapci oslobode jeste da reše zagonetku i pronađu Veliki dragulj, a to zahteva timski rad, poverenje i pre svega spretnost.

Trejler filma pogledajte na linku:

Related Article