Od trenutka kada se svet prvi put upoznao sa neprevaziđenim Itanom Hantom, prošlo je 27 godina. Za te, skoro tri decenije, Nemoguća misija postala je jedna od najuspešnijih, najdugovečnijih i svakako najvoljenijih franšiza u istoriji kinematografije. Scene, likovi i muzika iz prethodnih šest filmova su sada već kultni. Iz tog razloga, milioni fanova širom sveta opravdano s nestrpljenjem čekaju najnoviji, sedmi nastavak, a fantastična glumačka ekipa predvođena Tomom Kruzom obećava blokbaster kakav do sada nismo videli. 

Nakon glamurozne svetske premijere u večnom gradu Rimu, naša publika imaće priliku da uživa u premijeri spektakla koji će obeležiti ovu godinu – „NEMOGUĆA MISIJA ODMAZDA – PRVI DEO“ (MISSION: IMPOSSIBLE DEAD RECKONING PART ONE)!

O FILMU: U filmu „NEMOGUĆA MISIJA ODMAZDA – PRVI DEO“ Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju do sada: da pronađu novo, zastrašujuće oružje koje preti celom čovečanstvu, pre nego što padne u pogrešne ruke. U igri su sudbina sveta i kontola budućnosti, mračne sile iz Itanove prošlosti se približavaju i smrtonosna trka oko sveta počinje. Suočen sa misterioznim, svemoćnim neprijateljem, Itan je primoran da shvati da ništa ne može biti važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.

Od 8. jula film će se pretpremijerno naći na repertoaru odabranih bioskopa, dok u redovnu distribuciju ulazi 13. jula.

Trejler filma pogledajte na linku: 

Related Article