OD PRODUCENATA FILMA „M3GAN“ I BLUMHAUSA, STIŽE FILM KOJI ISTRAŽUJE

NEPOZNATE DUBINE STRAHA 

Producenti koju su redefinisali žanr, prilagodili ga potrebama savremene bioskopske publike i njihovim velikim očekivanjima, zadržavajući suštinske kvalitete horor filmova, na samom početku 2024. godine predstavljaju nam ostvarenje kakvo su fanovi dugo čekali! 

Od 4. januara, u bioskopskim salama zaronićemo u tamu u kojoj vladaju teror i demoni, gde će samo najhrabrniji moći da se suoče sa filmom „NOĆNO KUPANJE“ (NIGHT SWIM). 

Film je zasnovan na proslavljenom kratkometražnom filmu iz 2014. godine koji su stvorili Brajs Makgvajer i Rod Blekherst.

O FILMU: U glavnoj ulozi je Vajat Rasel, koji tumači lik Reja Volera, bivšeg bejzbol prvoligaša, koji se, zbog degenerativne bolesti, prerano penzionisao. Sa zabrinutom suprugom Iv (nominovana za Oskara, Keri Kondon), ćerkom tinejdžerkom Izi i mlađim sinom Eliotom, seli se u novi dom.

Bez obzira na okolnosti, Rej se potajno nada da će se vratiti profesionalnom sportu i ubeđuje Iv da će bazen u dvorištu nove kuće biti zabavna zanimacija za decu, a njemu pružiti dobru fizikalnu terapiju. Ali, mračna tajna iz prošlosti ove kuće oslobodiće zlokobnu silu, koja će uvući porodicu u dubine neobjašnjivog užasa. 

Trejler filma pogledajte putem linka: 

Related Article