OTKRIJTE TAJNU ČAROLIJE
OVIH PRAZNIKA UZ FILM
 „MEDINO BOŽIĆNO ČUDOM“ 

KOJI ŠIRI TOPLU PORUKU O LJUBAVI I
ZAJEDNIŠTVU

Od 28. decembra, bioskopske dvorane će zasjati uz srdačnu, dirljivu priču o medvediću u filmu „Medino božićno čudo“ u distribuciji Blitz Filma.

Ova topla i dirljiva priča nas uči da istinsko bogatstvo leži duboko u našim srcima, dok prava čarolija praznika dolazi kroz ljubav i bliskost s prijateljima i porodicom.

U ovoj izvanrednoj avanturi, posetioci će biti odvedeni na Božićni sajam, gde devojčica Marija otkriva nešto neobično – najslađeg medvedića na gornjoj polici lutrije, koji pokazuje znake života. U ovoj magičnoj situaciji, Marija zamišlja svoju najiskreniju božićnu želju kako bi je ostvarila. Međutim, medvedić ima svoje planove i sanja o tome da nađe bogatog vlasnika koji će mu pokazati čari sveta.

Ipak, kada medvedića odvedu u ostavu za drva, on neočekivano pronalazi podršku u svom novom prijatelju, ježiću Bocki. Kroz ovo neobično prijateljstvo, meda počinje shvatati pravu suštinu života i otkriva šta zaista čini život vredan življenja.

Vikend pred nama, odlična je prilika da posetite bioskope i zajedno sa svojom porodicom pogledate ovaj divni film. 

„Medino božićno čudo“ nije samo film, već iskrena priča koja nas podseća na one prave vrednosti, i istinsko bogatstvo koje se leži u  ljubavi, prijateljstvu i zajedništvu.

Dođite i doživite ovo nezaboravno putovanje ispunjeno emocijama i porukom koja će vas dirnuti u srce.

Film je u bioskopima od 28. decembra u sinhronizovanoj verziji i ne propustite priliku da se prepustite ovom predivnom božićnom iskustvu!

Related Article