SVAKA DOBRA STVAR
NA SVETU
POČELA JE OD SNA
TAKO DA SE DRŽI SVOG

Timoti Šalame dočarao je Vilija Vonku, lika iz omiljenog romana Roalda Dala „Čarli i fabrika čokolade“. Film je prednastavak Čarlija i fabrike čokolade, a režirao ga je Pol King, reditelj hit filmova o medvedu Padingtonu, po scenariju koji je napisao sa Simonom Farnabijem.

Zvezdana postava garantuje pravi praznični spektakl jer se osim neodoljivog Šalamea, u filmu pojavljuju i Roven Atkinson, Olivija Kolman, Kigan-Majkl Ki, Paterson Džosef, Mat Lukas, Metju Bajnton, Seli Hokins, Džim Karter i Tom Dejvis.

A verujemo da će sve posebno oduševiti i nova uloga Hju Granta, koji je u filmu dočarao Uma-Lumpu. Izvršni producenti filma su Majkl Sigl, Kejt Adams, Rozi Alison i Tim Velspring.  Pogledajte trejler i doživite sve ukuse koji su oživeli ovaj neodoljivo-slatki film za sve uzraste.

U sinhroniziranoj verziji glasove su dali: Mateja Vukašinović, Darja Vračević, Aleksandar Srećković Kubura, Vladan Savić, Milena Moravčević, Marko Marković, Milan Tubić i drugi.

O FILMU

Kada Vili Vonka, pun nade i razrogačenih očiju, stigne u centar sveta proizvodnje čokolade, ima samo nekoliko novčića i šešir pun snova – jedan od njih je da otvori sopstvenu fabriku čokolade, u rangu sa sa najvećima na svetu. Ali u velikom i nemilosrdnom gradu, Vilijeva minimalna količina novca brzo ponestaje, što ga dovodi do posla u obližnjoj perionici. Iako Vilijevi snovi izgledaju poljuljani, njegove nade nisu.

Posao pravljenja čokolade je daleko teži nego što se čini, a kartel slatkiša ne pozdravlja Vilija, koji se neće zaustaviti ni pred čim da zadrži svoju klijentelu za sebe. Međutim, zahvaljujući svojoj jedinstvenoj i briljantnoj, često van kutije (ili šeširu!) genijalnosti, i pomoći nekoliko sjajnih prijatelja — posebno, bistre mlade devojke po imenu Nudl — Vili postaje odlučniji nego ikada da iskoristi svoj talenat i istrajnost da ostvari svoj san.

U ovoj očaravajućoj, ukusnoj i ponekad opasnoj avanturi, Vili otkriva da će većina ljudi izabrati put pohlepe, ali Vili zna da posle kiše uvek ima sunca – sve što nam treba je da sledimo sopstvene snove i uvek imamo veru u sebe.

ON JE MAĐIONIČAR
I TVORAC ČOKOLADE
NAJBOLJE ČOKOLADE NA SVETU

VONKA stiže u bioskope širom Srbije od 14.decembra 2023. godine, u distribuciji Blitza, u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.

Related Article