Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da će se od 29. juna u našim bioskopima prikazivati fantastična animirana avantura RUBI TINEJDŽERKA MORSKO ČUDOVIŠTE (RUBI GILLMAN, TEENAGE KRAKEN). 

Najmlađu bioskopsku publiku oduševiće ova uzbudljiva, živopisna priča smeštena u čarobni svet ispod površine mora. Šarene boje, besprekorna animacija i radnja prepuna avantura i izazova ostaviće mališane i njihove roditelje bez daha, a simpatični junaci pomoći će nam da na duhovit i šarmantan način shvatimo sve izazove odrastanja. 

Neki od najboljih glumaca koji godinama učestvuju u sinhronizacijama animiranih filmova, svojim glasovima oživeli su likove ovog filma na našem jeziku, čime će odlazak u bioskop pretvoriti u nezaboravan, magičan provod za celu porodicu.

Ne propustite priliku da svojim mališanima priredite jedinstveno zadovoljstvo i originalnan provod u omiljenom bioskopu. Prepustite se čarima morskih dubina i na najbolji mogući način započnite leto pred nama!

O FILMU: Ponekad se heroj, koji vam je suđeno da budete, nalazi odmah ispod površine.

Ovog leta, Drim Vorks Animejšn zaroniće u uzburkane vode srednje škole i predstaviti nam urnebesnu, iskrenu akcionu komediju o stidljivoj tinejdžerki koja otkriva da je deo legendarne kraljevske loze mitskih morskih čudovišta i da je njena sudbina, u dubinama okeana, veća nego što je ikada mogla i da sanja.

Simpatična, neobična šesnaestogodišnja Rubi Gilman očajnički pokušava da se uklopi u Oušnsajd srednju školu, ali, uglavnom je tamo potpuno nevidljiva.

Pokazuje matematiku svojoj simpatiji, skejteru koji joj se, kako se čini, divi samo zbog njenih fraktala. Rubi ne može da ide na plažu da se druži sa drugom kul decom, jer joj je previše zaštitnički nastrojena supermama (nominovana za Oskara Toni Kolet) zabranila da ikada uđe u vodu.

Ali kada prekrši glavno mamino pravilo, Rubi će otkriti da je direktni potomak ratnice i kraljice morskih čudovišta i da je predodređena da nasledi tron svoje bake zapovednice, Kraljice-ratnice od Sedam Mora. 

Krakeni, morska čudovišta, zakleli su se da će štititi okeane sveta od sujetnih moći gladnih sirena, protiv kojih se bore već eonima. Ali, postoji jedan veliki problem u vezi s tim: ispostaviće se da je školska lepotica i popularna devojčica Čelsi baš sirena. Na kraju, Rubi će morati da prihvati ono što jeste i potrudi se da zaštiti one koje najviše voli.

Trejler filma možete pogledati na sledećem linku:

Related Article