MAŠTOVITA, DUHOVITA I POUČNA PRIČA ZA CELU PORODICU STIŽE U NAŠE BIOSKOPE

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo od četvrtka, 15. februara, u naše bioskope stiže nova filmska avantura „ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2“ (SCHOOL OF MAGICAL ANIMALS 2), sinhronizovana na srpski jezik i prolagođena najmlađoj publici. Novi doživljaji simpatičnih mališana iz čuvene, i po mnogo čemu posebne škole, zabaviće vaše porodice i odvesti vas u jedan čarobni svet, u kojem je i nemoguće – moguće.
Zato ne propustite priliku da pogledajte ovaj film na velikom platnu i povedite vaše najdraže u nezaboravni bioskopski provod.

O FILMU: ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2 je nastavak voljene avanture sa animiranim životinjama u CGI-u. Priča prati Idu i Benija, koji pohađaju Vinterštajn školu, koja i nije obična, već škola magičnih životinja, a povodom školske godišnjice učenici žele da izvedu mjuzikl. Hoće li se probe završiti u haosu ili će se razred usredsrediti na predstavu? I šta se dešava sa čudnim rupama u školskom dvorištu? Uz pomoć svojih magičnih životinja, moraće da reše misterioznu zagonetku i da nauče ono što je zaista važno: timski rad.

Trejler filma možete pogledati na sledećem linku:

Related Article