SUROVO ISKRENA FILMSKA PRIČA „TAURUS“ O SVETU MUZIČKE INDUSTRIJE

 OTKRIVA NAM SAV SJAJ I TEŽINU SLAVE I USPEHA

Od četvrtka 17. novembra u naše bioskope dolazi biografska drama „TAURUS“ (TAURUS) u kojoj glavnu ulogu tumači mladi američki reper Kolson Bejker, koji je svetsku slavu doživeo pod umetničkim imenom Mašin Gan Keli (Machine Gun Kelly).

Uz Kolsona Bejkera, jednu od glavnih uloga tumači i jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih holivudskih glumica, Megan Foks.

Zahvaljujući filmu „TAURUS“ imaćemo priliku da zavirimo iz kulisa blještave muzičke scene i otkrijemo sa čime se sve suočavaju muzičari kako u kreativnom procesu stvaranja, tako i pod teretom slave i znatiželjne javnosti.

O FILMU: „TAURUS“ priča priču o problematičnom muzičaru u usponu (Bejker) koji provodi dane i noći u beskonačnom traženju inspiracije da snimi poslednju pesmu. Njegova asistentkinja koja mu je kao sestra (Medi Hason) želi da ga spasi, njegovi saradnici (Skut Maneri, Lil Mič i Lil Tidžej) žele da ga vide u studiju, dok ga njegov diler (Rubi Rouz) i bivša (Megan Foks) guraju sve dublje u ponor. Fiktivno delo koje istražuje mračnu stranu slave, zavisnosti, umetnički proces i muzičku industriju, a uz to, ovo je spiritualna, autentična i nadrealna priča upozorenja – ona ​​koja je i univerzalna i jedinstvena u svom vremenu.

Trejler filma se  nalazi ovde:

Related Article