DANAS PREMIJERNO SVEDOČITE
POVRATKU JIGSAW-A

Čestitamo! Ukoliko čitate ovaj tekst, znači da ste preživeli sve ostale delove horor franšize „Saw“. Međutim, obaveštavamo vas da je pred vama još uzbudljiviji i duboko uznemirujući nastavak u istoriji SAW franšize – SLAGALICA STRAVE X (Saw X), koji DANAS 28.09. u distribuciji Blitz Filma stiže u vaše bioskope. 

Jedna od najboljih triler misterija, horor franšiza, donosi novi nastavak koji otkriva nepoznato poglavlje u Jigsaw-ovoj najosobnijoj igri, donoseći povratak Džona Kramera, ikone horora otelotvorene od strane izvanrednog Tobina Bela.
 
U novom nastavku horor franšize, ovog puta, susrećemo bolesnog i očajnog Džona Kramera koji, suočen sa neizbežnim, odlučuje krenuti na hrabro i eksperimentalno putovanje u Meksiko. Tamo se podvrgava rizičnom medicinskom postupku u nadi da će pronaći čudo koje će izlečiti njegovu tešku bolest. Ipak, umesto olakšanja, Džon otkriva da je cela operacija zamišljena kao podla prevara, usmerena na iskorišćavanje najugroženijih ljudi. Sa novim ciljem i dubokim osećajem nepravde, zloglasni serijski ubica, Džon Kramer, vraća se svom zanatu. Ovaj put, suočava se sa prevarantima na svoj prepoznatljiv način – kroz podmukle, bolne i lukave zamke koje će testirati granice ljudske izdržljivosti, kao i morala.
Kroz intrigantnu i jezivu priču, publika će biti u neizvesnosti do kraja, pokušavajući da razotkrije tajne koje leže duboko u srcu ovesmrtonosne igre.

Bioskopi širom Srbije spremili su Horor večeri u kojima će fanovi ovog žanra imati priliku da uživaju u „Slagalici Strave X“ ali i poklonima koji očekuju najsrećnije!

Nemojte propustiti priliku da svedočite povratku jednog od najikoničnijih likova horor žanra. Ovo je igra u kojoj nema povratka, a samo najjači će preživeti.

Related Article