UMA TURMAN I SAMJUEL L. DŽEKSON VRAĆAJU SE NA VELIKO PLATNO

Pripremite se za vrhunsku zabavu jer se legendarni duo Uma Turman i Samjuel L. Džekson vraćaju na veliko platno nakon 20 godina u ovoj kriminalističkoj komediji koja će vas nasmejati do suza.

„Mesto zločina“ je savršena mešavina crnog humora i napetog trilera, koji vas vodi u svet plaćenih ubica, tajnih organizacija i krivotvorenih umetničkih dela koji na velika platna stiže danas, 23. novembra u distribuciji Blitz Filma.

Samjuel L. Džekson tumači ulogu Gordona, šefa organizacije koja „pere“ novac kroz prodaju krivotvorenih umetnina. Međutim, stvari kreću neočekivanim tokom kada autor tih krivotvorenih dela postane popularan, a njegove kopije postanu hit u umetničkom svetu.


Ova urnebesna priča prati putovanje Patriše Kapule (Uma Turman), vlasnice umetničke galerije koja se suočava sa sve većim izazovima, a njena sudbina se isprepliće sa kriminalnim aktivnostima Gordona i autorom umetnina, Redžijem Pitom (čiji lik tumači Džo Manganiljo).

Očekujte nepredvidive preokrete, smeh do suza i mračne tajne dok vas „Mesto zločina“ vodi kroz vrtlog kriminala, umetnosti i humorističkih zapleta. Ovaj film obećava da će vas držati zaintrigiranim od početka do kraja.

Uživajte u ponovnom spoju Uma Turman i Samjuela L. Džeksona i budite spremni za najluđu i najneočekivaniju vožnju kroz krimi-svemir.

„Mesto zločina“ vas vodi na mesto gde se susreću kriminal i smeh, i gde se ništa ne dešava onako kako biste očekivali.


Obezbedite svoje karte na vreme, i doživite vrhunsku zabavu od 23. novembra u svim bioskopima!

Related Article