Ovog aprila, zakoračite na teniski teren kroz dramu „Rivali“, kinematografsko remek-delo koje predstavlja Zendaju u njenoj najtransformišućoj ulozi do sada. „Rivalii“ su intenzivno putovanje kroz dinamiku odnosa, moći i sporta, oživljeno vizijom reditelja Luke Gvadanjina.

Zendaja tumači Taši Dankan, bivše tenisko čudo od detinjstva čija moć seže daleko izvan teniskih terena. Ova naracija vođena karakterom prepliće zamršenu priču o ljubavi, kontroli i takmičenju koja će vas ostaviti bez daha.

Film istražuje neobičnu perspektivu obogaćenu moćnom izvedbom Zendaje. Njeno tumačenje Taši Dankan oživljava lik šarmom koji je istovremeno intenzivan i suptilan. Scenario, bogat oštrim dijalozima i impresivnim trenucima, obećava vas držati u iščekivanju do samog kraja.

Uz partnerstvo Trenta Reznora, „Rivali“ su poslastica za uši jednako koliko i za oči. Dinamičnost vizuelnog stila, zajedno sa stilizovanim prikazom likova, definiše novu razinu filmske estetike.

„Rivali“ nisu samo sportska drama – to je razmišljanje o bitkama koje ponekad svi vodimo u životu i ljubavi, ali i film o kojem će svi govoriti.

„Rivale“, u distribuciji Blitz-a, možete pogledati u svim bioskopima u aprilu 2024.

Related Article